Winkelwagen
Terug

58 jaar uit Eerbeek

"Als ik terug kijk, dan ben ik heel trots op wat ik bereikt heb!*"

Vorig jaar heb ik een folder gekregen van Hart For Her in Eerbeek. Ik ben er eens binnengelopen en het voelde gelijk goed! Er hing een gezellige sfeer en het trok me aan om onder professionele begeleiding te gaan sporten. Tegelijkertijd ben ik begonnen met het Powerslim programma, wat een makkelijk te volgen dieet is dat! Altijd onder begeleiding, iedere week wegen en inmiddels mijn streefgewicht bereikt!

Ik heb mijn streefgewicht bereikt, krijg meer spieren en ik voel me goed. Het leven wordt een stuk leuker en energieker en het is ook heel leuk om zo veel complimentjes te krijgen.

Als ik terug kijk dan ben ik heel trots op wat ik bereikt heb. Ik had het zonder de combinatie tussen trainen, discipline en het programma nooit gered. Ik kan anderen bij wie het roer drastisch om moet, dit zeker aanbevelen! 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer