Winkelwagen
Terug

59 jaar uit Helmond

"De knop ging om!*"

Ik wilde al heel lang, heel graag iets aan mijn levensstijl doen. Maar alles wat ik probeerde ging maar heel even goed, en dan had ik er al snel geen zin meer in. Totdat ik een vriendin sprak, die zei dat ze naar een informatieavond ging over PowerSlim bij een coach in de buurt, beautyfarm LaSarel.

Het was een woensdagavond en daar gingen we dan. We konden van alles proeven, en na afloop heb ik meteen een afspraak gemaakt. Samen aan de slag met mijn coach Saskia! De vrijdag daarna ging ik met mijn starterspakket naar huis, en ben ik meteen zaterdagochtend gestart.

Ik kon van alles proeven uit mijn starterspakket, en kwam er achter wat ik lekker vond en wat niet. Bijna alles was lekker, en toen was de knop om: ik ging ervoor!
Het is echt super goed te doen. Ik had zes eetmomenten op een dag en merkte al snel dat ik lekkerder in mijn vel zat. Dat motiveerde, waardoor ik er steeds meer zin in kreeg.

Na ruim een half jaar het PowerSlim programma te hebben gevolgd zit ik super goed in mijn vel. Ik ben er zo gelukkig en blij mee. Ik ben ook zeker trots op mezelf, dat dit gelukt is samen met Saskia! Ik ben dankbaar dat ik kennis heb mogen maken met PowerSlim en met Saskia, zij heeft mij overal in gesteund en daar ben ik haar onwijs dankbaar voor!

Saskia
Coach van Lilian

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer