Nancy de Ceuster 54 jaar

Deze 'nieuwe ik'... die wil ik houden!*

De hele dag sta ik tussen het eten, dus de verleiding was soms erg groot. De meeste mensen moeten één keer per week of maand eens 'nee' zeggen tegen taart, ik moet dat de hele dag. Als eigenaresse van een bakkerij had ik veel verleidingen en weinig regelmaat. Mijn gewicht leed daaronder... en ik dus ook.

Ik zag een klant in de bakkerij steeds slanker worden en ik dacht, 'Dat zou ik ook graag willen!'. Ik heb bij haar eens geïnformeerd hoe zij dit deed, ze vertelde me over PowerSlim. Dus startte ik in het voorjaar van 2017, na een kennismakingsgesprek, met het PowerSlim-programma bij een PowerSlim center bij mij in de buurt.

Mijn eerste week al zette ik al meteen een record neer, de kilo's vlogen er werkelijk af. En gek genoeg vind ik het niet eens moeilijk. Logisch ook, want ik mag zes keer per dag eten. Lekker eten zelfs. De verleiding in de winkel, die leerde ik weerstaan omdat ik een alternatief had!

Wekelijks ging ik op consult bij mijn coach en week na week zag ik het getal op de weegschaal dalen. Tot ik in de zomer mijn streefgewicht bereikte! Ik voel me echt fitter en ik hoor ook vaak dat ik er jonger uit zie.

Langzaam aan ga ik nu richting gewichtsbehoud en ook dan mag ik regelmatig naar mijn PowerSlim coach, want deze 'nieuwe ik...' die wil ik houden. Mijn coach leert me het evenwicht zoeken dat mijn lichaam nodig heeft. Ik heb ook nog wat om naar uit te kijken, want dit najaar stapt mijn dochter in het huwelijksbootje en ik heb al een mooi jurkje klaar hangen. Stralen ga ik doen, met mijn nieuwe figuur!

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer