Winkelwagen
Terug

49 jaar uit Baneheide

"Ga ervoor op een manier die bij je past!*"

Mijn verhouding met eten is eigenlijk altijd al “een dingetje” geweest. Is er iets goed gegaan, dan vond ik dat ik iets lekkers had verdiend. Voel ik me niet zo lekker of gaan dingen niet zoals gepland? Dan ga ik eten. Kort samengevat, ik vind beloning en troost in eten. Uiteraard altijd maar van korte duur.

Als ik dan voor de spiegel stond, of mezelf op een foto zag dan dacht ik altijd ‘Ooh Peggy, nu moet er echt iets gebeuren’. Echter er was altijd wel iets. We wonen tenslotte in het Zuiden van het land en er is altijd en overal een reden om te eten.

Uiteindelijk betrapte ik mezelf erop dat ik altijd degene was die zei, kom maar dan maak ik de foto. Of ga jij maar voor me staan. Een selfie was nog niet zo erg, daar sta je niet helemaal op. Op een gegeven moment was ik er (dacht ik) klaar voor. Ik zou iets aan mijn levensstijl gaan doen en dat zou me lukken. Aangezien ik al een jaar of 10 minimaal twee keer in de week sport, moest er iets anders gebeuren. Toch heeft het vanaf dat moment nog een paar maanden geduurd voordat ik de stap zette om er ook écht iets aan te doen. Tenslotte kon die ene Mars, of die extra keer friet door de week geen kwaad. Totdat ik de foto’s zag van onze wintersportvakantie in 2018. Toen is de knop om gegaan en ben ik op zoek gegaan naar iets wat bij mij past.

Op 5 maart 2018 ben ik gestart met het Powerslim programma. Als je zo in die eerste fase zit komen er heel wat momenten voorbij die je als het ware een spiegel voorhouden. Voor mij was het een schok om er achter te komen dat ik niet alleen mijn eigen bord leeg at, maar ook alles wat mijn zoon niet op kreeg. Uiteraard is dit niet het enige, maar wel een belangrijke spiegel.

Ik heb het programma gevolgd bij mijn PowerSlim coach Julienne, een super coach! Iemand die luistert, die de persoon achter het verhaal ziet en die bruikbare tips heeft. Intussen heb ik mijn doel bereikt. Met vallen en opstaan heb ik mezelf een andere levensstijl aangeleerd en maak ik nu andere keuzes wat eten betreft. Het gaat niet vanzelf en het is niet altijd gemakkelijk, maar met de juiste coach en een goed doel is het zeker te doen. Mede dankzij de goede tips en tricks van mijn coach, om juist die verleidingen te kunnen weerstaan.

Voorheen had ik altijd wel een blessure van het hardlopen. Dan mijn heup, dan mijn knie er gebeurde altijd wel iets. Nu heb ik in hardlopen juist een uitlaatklep gevonden en sta ik zelfs ingeschreven voor een 10 kilometer run in maart.

Tegen de lezers die dit lezen zou ik willen zeggen, ga ervoor op een manier die bij je past. Ik kook graag en experimenteer graag met de recepten die ik van mijn PowerSlim coach krijg en bedenk ook zelf alternatieven. Tegenwoordig duik ik niet meer weg als er een foto gemaakt wordt. Ik ga over een paar weken op wintersport en voel me goed. Natuurlijk ben ik ook niet helemaal immuun geworden voor alle heerlijkheden, maar de beleving is anders. Ik geniet er nu van en proef echt wat ik eet.

Mijn doel was trouwens om in de zomervakantie van 2018 een bikini aan te durven op het strand aan de Italiaanse Riviera, zonder dat ik de hele dag met een heel groot t-shirt eroverheen loop. En dat is gelukt!

Ik hoor wel eens van mijn  coach dat mensen geneigd zijn om in de eerste fase alle (of bijna alle) sociale gelegenheden uit de weg te gaan. Voor mij geldt dat niet. Ik ben gewoon gaan uit eten met vriendinnen, op verjaardagen eerlijk verteld waar ik mee bezig was en zelfs soms mijn eigen salade of eten mee genomen naar feestjes.

Om een lang verhaal kort te maken. Ik voel me goed, ik ben zekerder van mezelf en vooral met de dagelijkse bezigheden voel ik me beter. Weet je wat nog het allerleukst is? Een hele nieuwe garderobe aanschaffen.  

Julienne
Coach van Peggy

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer