Winkelwagen
Terug

40 jaar uit Deurne

"Ik kijk nu op een totaal andere manier naar eten en drinken!*"

Om te beginnen, wat een ongelooflijk goede coach ben jij, Saskia! Gewoon door jezelf te zijn maak je iedereen enthousiast en wordt een gezond gewicht echt een feestje :-)

Een beetje sceptisch was ik wel hoor, voordat ik de eerste keer naar LaSarel in Helmond kwam. De succesverhalen op Facebook maakten me toch zo nieuwsgierig dat ik belde voor een intake gesprek. Saskia, mijn coach, voelde me feilloos aan en ik begon met een goed gevoel aan m'n eerste week. Zelfs inclusief een weekend weg met de familie was ik al gewicht kwijt! Saskia was enorm enthousiast maar waarschuwde wel dat dit niet zo zou blijven gaan. Maar goed, het gaf me wel de moed (of stimulans) om door te gaan.

Iedere week wat gewicht verliezen, geen slechte score. Mijn coach was soms nog wel enthousiaster dan ik na het wegen, ik zag de verandering van mijn lichaam nog niet zo. Maar na de eerste 10 kilo ging bij mij echt de knop om, gezond eten kan ook lekker en gezellig zijn! Gewoon gezellig eten samen met mijn gezin en toch gewicht verliezen.

Langzaamaan ging mijn omgeving zien dat ik echt aan het veranderen was. Waar ik eerst een beetje schoorvoetend toegaf met PowerSlim en sporten bezig te zijn, begon ik later PowerSlim te promoten tegen iedereen die maar wilde luisteren. Ja, het is prijzig en niet elk (jong) gezin kan dit misschien betalen, maar het plezier en de fitheid die ik er voor terug gekregen heb zijn voor mij onbetaalbaar.

Ik vind niet alles even lekker, maar doordat er zo veel keus is, is er voor ieder wat wils. En wie had nou gedacht dat ik sporten zo leuk zou vinden? Ik niet hoor, maar nu ga ik met gemak 5 km hardlopen en ik geniet er nog van ook! Op de Facebook pagina worden recepten uitgewisseld en vraagt PowerSlim geregeld om feedback voor nieuwe producten. Hierdoor kreeg ik het gevoel nog meer keus te hebben!

Waar ik begon met 107 kg met een streefgewicht van 80 kilo, dacht ik steeds ‘als d'r maar eens 10 kilo af is ben ik al blij’. Toen dat zo gemakkelijk ging werd het streefgewicht al gauw naar beneden bijgesteld, en daarna nog eens! Inmiddels heb ik dat bereikt en zit ik lekker in m'n vel. Maar het allerbelangrijkste is denk ik wel dat ik op een totaal andere manier naar eten en drinken ben gaan kijken!

Lieve Saskia, nogmaals enorm bedankt voor die stok achter de deur, je praktische tips en je support! Zonder jou was dit me nooit gelukt!

P.S. De allerbeste tip die mijn coach me gaf voor we op vakantie gingen naar Italië is mijn vaste stelregel geworden. Vind ik dit echt lekker? Is dit voor mij echt een 10? Zo ja, dan neem ik het. Is het geen 10? Dan laat ik het staan.

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer