Nellie Verhaeg 60 jaar uit Venray

Ik voel me nu zo goed, dat is me te veel waard om weg te gooien!*

Voordat ik met PowerSlim begon was ik al 2 jaar bezig bij een diëtiste, maar mijn gewicht bleef de hele tijd schommelen. Vanwege hartklachten kwam ik ook nog onder behandeling bij een cardioloog en moest ik door middel van het aanpassen van mijn leefstijl en voedingspatroon mijn conditie verbeteren.

Ik kwam toen een artikel van Into Beauty Venray over het PowerSlim programma tegen in HALLO magazine. Ik maakte direct een afspraak om het eens een kans te geven, maar bij mezelf dacht ik wel: ‘eerst zien en dan geloven’.

Over het algemeen heb ik mijn gehele PowerSlim traject ervaren als super makkelijk. Een groot voordeel is dat ik heerlijk kan eten, wat een luxe! Er zijn weinig dingen die ik niet lust uit het PowerSlim assortiment. Natuurlijk had ik wel eens een moeilijk moment, want mijn valkuil is dan echte chocolade, maar ook deze momenten heb ik overwonnen. Eerlijk gezegd proef ik bijna geen verschil met de chocolade van PowerSlim en gewone chocolade. Ik was ook zo blij met de melkchocolade chunk, dit was voor mij een echt verwenmomentje.

Zelfs bij zomerse BBQ’s kon ik heerlijk genieten! Er is eigenlijk zoveel wat ik wél mag eten. Het fijne is dat ik steeds begeleid werd, waardoor ik leerde welke keuzes ik het beste kon maken. Daardoor kon ik heel lekker eten en had ik ook genoeg op mijn bord. Ik merk wel dat ik nu extra veel geniet van lekker gezond eten.

De regelmaat in mijn voedingspatroon heeft me echt goed gedaan. De steun, maar vooral ook het enthousiasme van Marly, Hans en Dominique heeft mij echt veel energie gegeven. Elke week keek ik ook uit naar mijn consult, ik voelde mij daar zo welkom en op mijn gemak. Ik ben super trots en blij dat ik met hun hulp mijn doelen heb behaald, ik voel me echt fantastisch! Zelfs van de huisarts heb ik te horen gekregen: ‘Jij bent het uithangbord van een verantwoorde levensstijl!’

Mijn man heeft me ook heel erg gesteund. Iedere week was hij oprecht geïnteresseerd in hoe mijn consult was geweest, hij is ook heel trots op mij!

Dankzij mijn coaches weet ik ook dat het nazorgtraject van een jaar essentieel is. Daardoor gaat het me zeker lukken om zo lekker in mijn vel te blijven zitten. Ik voel me nu zo heerlijk, dat is mij veel te veel waard om zomaar weg te gooien. Ik loop iedere dag 30 minuten en dit ga ik erin houden. Het is voor mij ook belangrijk dat ik trouw blijf aan de afspraken die ik met mezelf maak zodat ik mooi in balans blijf, want oude patronen kunnen anders weer makkelijk insluipen.

Er is nog iets wat ik graag wil zeggen, en dat is dat ik PowerSlim echt aan iedereen zou aanbevelen.  Het is niet het goedkoopste programma maar ik heb het er zeker voor over want het is een totaalpakket en perfect in elkaar gezet van begin tot einde. Het gaat ook om keuzes maken, je kunt bijvoorbeeld kiezen om een keer uitgaven aan een vakantie te besparen en het te investeren in jezelf. Ik vind eigenlijk dat dit vergoed zou moeten worden door zorgverzekeraars, want ik ben toch het bewijs dat het écht werkt!

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer