Winkelwagen
Terug

50 jaar uit Nijmegen

"Soms deed ik alsof het me niks uitmaakte*"

PowerSlimmer van de maand mei 2018

In 2017 begon ik na te denken over mijn overgewicht. Af en toe had ik er moeite mee maar soms dacht ik er anders over en deed ik alsof het me niks uitmaakte. Ik had veel meegemaakt en het overgewicht stelde daarmee vergeleken niet zo veel voor.

Uiteindelijk ben ik gaan googelen naar een oplossing voor mijn probleem en kwam ik uit bij Onyx Voedingscoach Hannah uit Beuningen. Ik heb haar meteen een app gestuurd met allerlei vragen en binnen een half uur belde ze me op. Ze vertelde een heel lief en stimulerend verhaal waardoor ik uiteindelijk een afspraak bij haar heb gemaakt.

Bij het maken van die afspraak wist ik eigenlijk al dat dit was wat ik wilde gaan doen. Ik ben ongeveer een jaar verder en heb mijn streefgewicht al bijna bereikt! Er moet nog een paar kilo’s af maar het grootste gedeelte heb ik nu gehad. Dankzij Hannah en haar adviezen en stimulerende woordjes ben ik nu gekomen waar ik stiekem toch wilde zijn. En daar ben ik dan ook heel trots op!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer