Winkelwagen
Terug

Bloemkoolstamp met pittige tofu

Fase 1
Bloemkoolstamp met pittige tofu
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Kook of stoom de bloemkoolroosjes in circa 15 minuten gaar. Laat ondertussen de tofu goed uitlekken, dep droog en snijd in blokjes. Verhit de olie in een wokpan en roerbak de blokjes tofu samen met de sojasaus en de sambal circa 6-8 minuten knapperig bruin. Giet de bloemkool af en prak fijn met een vork. Meng met de gesmolten roomboter, koriander, zout en peper. Serveer met de blokjes tofu en garneer eventueel nog met een beetje koriander.
Tip: -
Ingrediënten
  • 120-150 g tofu
  • 100 g bloemkool
  • 0.5 el olijfolie
  • 1 el ongezouten roomboter, gesmolten
  • 1 el Kikkoman sojasaus
  • 0.5 tl sambal oelek
  • 1-2 tl verse koriander
  • Zout en peper
Voedingswaarde per persoon
Energie
289 Kcal
Vet 22,1 g
Koolhydraten 17,0 g
Eiwitten 17,0 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bloemkoolstamp met pittige tofu
Uw waardering