Winkelwagen
Terug

Frittata met boerenkool, tomaatjes en feta

Fase 2A
Frittata met boerenkool, tomaatjes en feta
schedule30 min. bereiden
peopleVoor 2 personen
Bereiding
Verhit de roomboter in een grote koeken- of hapjespan en fruit de ui en de knoflook circa 2 minuten. Voeg de boerenkool en de tomaatjes toe en bak deze circa 3 minuten mee. Breng op smaak met wat zout en peper. Klop de eieren los en meng met de feta. Houd eventueel wat feta apart voor de garnering. Breng op smaak met de kerrie, kurkuma en wat peper en verdeel het ei-mengsel over de groenten. Laat de frittata met de deksel op de pan 8-10 minuten stollen. Bestrooi met de feta die je over hebt.
Ingrediënten
  • 5 eieren
  • 100 g feta light, verkruimeld
  • 50 g boerenkool, fijngesneden
  • 10 cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 2 teentjes knoflook, zeer fijngehakt
  • ½ rode ui, gesnipperd
  • 1 el roomboter
  • 1 tl kerrie
  • ½ tl kurkuma
  • Peper
  • Zout
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Frittata met boerenkool, tomaatjes en feta
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.