Frozen vanille cheesecake
Fase 1
Frozen vanille cheesecake
schedule140 min. bereiden
peopleVoor 2 personen
Bereiding
Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier. Maal de biscuitjes fijn in de keukenmachine of blender. Meng met de gesmolten boter en verdeel het mengsel over de bodem. Goed aandrukken met de bolle kant van een theelepel. Roer de inhoud van het zakje PS. food & lifestyle dessert vanille door de kwark met een lepel. Stort het mengsel in de springvorm en zet het 2 uur in de vriezer. De cheesecake is dan precies goed. Snijd de cheesecake doormidden en bewaar de andere helft in de vriezer voor de volgende keer. Laat de cheesecake dan circa 1,5 uur ontdooien.
Ingrediënten
- 1 zakje PS. food & lifestyle dessert vanille
- 1 zakje PS. food & lifestyle biscuit speculaas
- 100 g magere kwark
- 2 tl (10 g) gesmolten roomboter
Extra:
- Blender of keukenmachine
- Springvorm Ø 12 cm
- Bakpapier
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
156 Kcal | |
Vet | 5,9 g |
Koolhydraten | 7,4 g |
Eiwitten | 18,0 g |
Schrijf uw eigen review