Fusilli met kip, boerenkool en citroen

Fase 1
Fusilli met kip, boerenkool en citroen
schedule25 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
show_chart300 calorieën
Laat de fusilli in het zakje zitten en kook circa 9 minuten, samen met de bouillon, in een ruime hoeveelheid water. Verhit de olie in een wokpan en fruit de ui en de knoflook aan. Voeg de stukjes kip toe bak 4-5 minuten mee. Breng op smaak met wat peper en zout. Voeg de boerenkool toe en roerbak op middelhoog vuur circa 5 minuten tot de kool geslonken is en nog helder groen is. Giet de fusilli af en meng met de kip en de boerenkool. Besprenkel met de citroensap en roer goed door. Breng eventueel nog op smaak met wat extra peper en zout.
Tip: Vanaf fase 2 lekker met een beetje geraspte Parmezaanse kaas.
Fusilli met kip, boerenkool en citroen
Energie
Kcal 300 Kcal
Vet 12,4 g
Koolhydraten 7,2 g
Eiwitten 31,8 g
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle fusilli
  • 1 tl PS. food & lifestyle kruidenbouillon
  • 40-50 g kipfilet in stukjes
  • 100 g boerenkool
  • ¼ ui, gesnipperd
  • ½ teentje knoflook, geperst
  • 2 tl vers citroensap
  • 1 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fusilli met kip, boerenkool en citroen
Uw waardering