Winkelwagen
Terug

Fusilli met kip, boerenkool en citroen

Fase 1
Fusilli met kip, boerenkool en citroen
schedule25 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de fusilli zoals vermeld op de verpakking en voeg de bouillon toe aan het kokende water. Verhit de olie in een wokpan en fruit de ui en de knoflook aan. Voeg de stukjes kip toe en bak circa 4-5 minuten mee. Breng op smaak met wat peper en zout. Voeg de boerenkool toe en roerbak op middelhoog vuur circa 5 minuten tot de kool geslonken is en nog helder groen is. Giet de fusilli af en meng met de kip en de boerenkool. Besprenkel met de citroensap en roer goed door. Breng eventueel nog op smaak met wat extra peper en zout.
Tip: Vanaf fase 2 lekker met een beetje geraspte Parmezaanse kaas.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle fusilli
  • 1 tl PS. food & lifestyle kruidenbouillon
  • 40-50 g kipfilet in stukjes
  • 100 g boerenkool
  • ¼ ui, gesnipperd
  • ½ teentje knoflook, geperst
  • 2 tl vers citroensap
  • 1 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
300 Kcal
Vet 12,4 g
Koolhydraten 7,2 g
Eiwitten 31,8 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fusilli met kip, boerenkool en citroen
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.