Winkelwagen
Terug

Gebakken kabeljauw met zuurkool

Fase 1
Gebakken kabeljauw met zuurkool
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Verhit een halve eetlepel olijfolie in een pan en fruit de ui en de knoflook circa 2-3 minuten totdat de ui glazig ziet. Voeg de zuurkool met het laurierblaadje toe en stoof circa 10 minuten op laag vuur met de deksel op de pan. Verhit de rest van de olie in een andere pan en bak de kabeljauwfilet met een beetje peper circa 4 minuten aan beide zijden. Roer de mosterd-dille dressing door de zuurkool en verdeel op een bord. Leg de kabeljauwfilet op de zuurkool en bestrooi met een beetje zout.
Tip: Ook lekker met PS. food & lifestyle aardappelpuree. Gebruik dan 40-50 g kabeljauwfilet i.p.v. 150-200 g.
Ingrediënten
  • 1 el PS. food & lifestyle mosterd-dille dressing
  • 150-200 g kabeljauwfilet
  • 200 g zuurkool
  • ½ uitje, gesnipperd
  • ½ teentje knoflook, geperst
  • 1 laurierblaadje
  • 1 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
283 Kcal
Vet 14,3 g
Koolhydraten 5,6 g
Eiwitten 29,5 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gebakken kabeljauw met zuurkool
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.