Winkelwagen
Terug

Gebakken zalm met salade

Fase 2A
Gebakken zalm met salade
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de komkommer in plakjes, de rode ui in ringen en pers de knoflook. Breng de zalm op smaak met peper en zout. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook. Bak de champignons en zet apart. Bak vervolgens de zalm in dezelfde pan tot de gewenste gaarheid is bereikt. Maak een salade van de sla, komkommer, tomaatjes, champignons en rode ui. Serveer met de zalm en een schijfje citroen.
Ingrediënten
  • 150-200 g zalmfilet
  • 100 g komkommer
  • 100 g cherrytomaatjes
  • 50 g champignons
  • 20 g ijsbergsla
  • 1 el rode ui
  • ½ teentje knoflook
  • 1 schijfje citroen
  • 1 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
421 Kcal
Vet 28,0 g
Koolhydraten 7,0 g
Vezels 3,8 g
Eiwitten 33,1 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gebakken zalm met salade
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.