Winkelwagen
Terug

Kipstoof met champignons en bleekselderij

Fase 1
Kipstoof met champignons en bleekselderij
schedule40 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
80%
Bereiding
Verhit de olie in een diepe pan en fruit de ui en de knoflook kort aan. Voeg de stukjes kip let toe en bak deze in circa 3-4 minuten rondom bruin. Breng op smaak met wat peper en zout. Voeg de champignons en de bleekselderij toe en bak 2 minuten mee. Voeg vervolgens de bouillon en de witte wijn toe en breng de bouillon op matig vuur aan de kook. Draai het vuur laag en 20 minuten zachtjes stoven. Let op dat de kip niet droog kookt. Voeg dan eventueel nog wat extra bouillon toe. Garneer met de ringen lente-ui.
Ingrediënten
  • 200 ml PS. food & lifestyle kruidenbouillon
  • 120-150 g kipfilet in stukjes
  • 100 g bleekselderij in stukjes
  • 150 g champignons in stukjes
  • ¼ ui, gesnipperd
  • 1 stengel lente-ui in ringen
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • Scheutje droge witte wijn
  • 1 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
305 Kcal
Vet 13,2 g
Koolhydraten 6,8 g
Eiwitten 34,3 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kipstoof met champignons en bleekselderij
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.