Winkelwagen
Terug

Nasi goreng met spiegelei

Fase 1
Nasi goreng met spiegelei
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de tomaat in stukjes, de lente-ui in ringen, pers de knoflook en hak de rode peper fijn. Verhit een eetlepel olijfolie in een pan en fruit de knoflook en rode peper. Voeg de bloemkoolrijst, tomaat en de helft van de lente-ui toe en bak circa 5 minuten mee. Breng op smaak met de gedroogde kruiden, peper en zout. Verhit de overgebleven olijfolie in een koekenpan en bak twee spiegeleieren. Serveer de nasi goreng met de spiegeleieren en garneer met de overige lente-ui.
Ingrediënten
  • 2 eieren
  • 75 g bloemkoolrijst
  • 50 g tomaat
  • 1 lente-ui
  • ½ teentje knoflook
  • ¼ rode peper
  • 2 el olijfolie
  • Snufje gemberpoeder
  • Snufje kurkumapoeder
  • Snufje gemalen komijnzaad
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
356 Kcal
Vet 29,6 g
Koolhydraten 5,9 g
Vezels 3,3 g
Eiwitten 14,8 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nasi goreng met spiegelei
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.