Winkelwagen
Terug

Noodlesoep met boerenkool en champignons

Fase 1
Noodlesoep met boerenkool en champignons
schedule30 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Kook de noodles circa 10 minuten in een ruime hoeveelheid water. Breng in een andere pan de bouillon aan de kook en voeg de boerenkool en de champignons toe. Laat circa 15 minuten zachtjes koken. Verhit de olijfolie in een wokpan en bak de tofublokjes goudbruin. Giet de noodles af en doe deze, samen met de tofu en de sojasaus, bij de bouillon. Laat nog 2 minuten zachtjes koken. Garneer met de ringetjes lente-ui.
Tip: Vanaf fase 2B kun je de soep ook garneren met een theelepel sesamzaadjes.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle noodles
  • 40-50 g tofu in blokjes
  • 250 ml runderbouillon
  • 50 g boerenkool
  • 150 g champignons in plakjes
  • 1 stengel lente-ui in ringetjes
  • 1 el Kikkoman sojasaus
  • 1 el olijfolie
Voedingswaarde per persoon
Energie
293 Kcal
Vet 15,0 g
Koolhydraten 8,0 g
Eiwitten 29,2 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Noodlesoep met boerenkool en champignons
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.