Winkelwagen
Terug

Risotto met truffelchampignons en rucola

Fase 1
Risotto met truffelchampignons en rucola
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de sojarijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de champignons in plakjes en pers de knoflook. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de knoflook. Voeg de champignons toe en bak circa 7 minuten mee. Zet het vuur laag en voeg de sojarijst, roomkaas en truffeltapenade toe en meng tot een risotto. Breng eventueel nog op smaak met wat peper. Schep op een bord en garneer met de rucola.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle sojarijst
  • 100 g champignons
  • 20 g rucola
  • 1 tl truffeltapenade
  • 1 ½ el roomkaas light
  • ½ teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • Versgemalen peper
Voedingswaarde per persoon
Energie
332 Kcal
Vet 16,4 g
Koolhydraten 9,7 g
Vezels 6,8 g
Eiwitten 35,6 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Risotto met truffelchampignons en rucola
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.