Winkelwagen
Terug

Romige fusilli met garnalen en tomaatjes

Fase 1
Romige fusilli met garnalen en tomaatjes
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de cherrytomaatjes in kwarten. Verhit de olijfolie in een koekenpan bak de garnalen gaar. Voeg de kookroom, cherrytomaatjes en ¾ van de basilicumblaadjes toe en verhit nog 2-3 minuten. Breng op smaak met de chilivlokken, peper en zout. Schep de fusilli door het mengsel en breng eventueel nogmaals op smaak met versgemalen peper. Garneer met de verse geitenkaas en overgebleven basilicum.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle fusilli
  • 40-50 g garnalen
  • 3 tl verse geitenkaas
  • 1 ½ el kookroom light
  • 100 g cherrytomaatjes
  • ½ teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • 2 takjes verse basilicum
  • Snufje chilivlokken
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
312 Kcal
Vet 16,2 g
Koolhydraten 10,1 g
Vezels 4,4 g
Eiwitten 29,3 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Romige fusilli met garnalen en tomaatjes
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.