Winkelwagen
Terug

Surinaamse nasi met garnalen

Fase 2A
Surinaamse nasi met garnalen
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
60%
Bereiding
Kook de rijst 15 – 20 minuten in gezouten water. Verhit de olie in een koekenpan en fruit hierin de ui. Voeg de garnalen en roerbak circa 3 minuten totdat de garnalen licht roze zijn. Voeg vervolgens de rijst, paprika, bouillonpoeder en peper toe en bak nog circa 3 minuten. Voeg als laatste de spitskool, lente-ui en taugé toe en breng op smaak met peper en zout.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle sojarijst
  • 40-50 g gepelde garnalen
  • ½ groene paprika, in blokjes
  • 75 g spitskool, fijngesneden
  • ½ ui, gesnipperd
  • 1 el sesamolie
  • 50 ml visbouillon
  • 1 lente-ui in ringetjes
  • 1 handje taugé
  • Zout
  • Peper
Voedingswaarde per persoon
Energie
370 Kcal
Vet 13,6 g
Koolhydraten 18,3 g
Eiwitten 43,7 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Surinaamse nasi met garnalen
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.