Winkelwagen
Terug

Tagliatelle met tomaatjes, geitenkaas en basilicumolie

Fase 1
Tagliatelle met tomaatjes, geitenkaas en basilicumolie
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de spinazie tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de cherrytomaatjes, snijd de rode ui in halve ringen, pers de knoflook en verbrokkel de geitenkaas. Maak de basilicumolie door de basilicum, knoflook en olijfolie in een blender te mixen tot een gladde olie. Meng met de tagliatelle en garneer met de cherrytomaatjes, rode ui en geitenkaas. Breng op smaak met peper en zout.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle spinazie tagliatelle
  • 100 g cherrytomaatjes
  • 3 tl verse geitenkaas
  • 10 g rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el olijfolie
  • Paar takjes verse basilicum
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
392 Kcal
Vet 25,7 g
Koolhydraten 10,5 g
Vezels 16,9 g
Eiwitten 21,3 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tagliatelle met tomaatjes, geitenkaas en basilicumolie
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.