Winkelwagen
Terug

Zomers stamppotje met kabeljauw en bieslookmayonaise

Fase 1
Zomers stamppotje met kabeljauw en bieslookmayonaise
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de cherrytomaatjes in kwarten en hak de bieslook fijn. Verhit de olijfolie in een pan en bak de kabeljauwfilet goudbruin en gaar. Breng op smaak met peper en zout. Meng de mayonaise met het citroensap, de bieslook en wat peper en zout. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de cherrytomaatjes en de rucola erdoorheen. Breng op smaak met peper, zout en de Provençaalse kruiden. Serveer met de kabeljauw en citroenmayonaise.
Tip: Voeg eventueel een klein beetje kookroom light toe om de puree nog iets smeuïger te maken.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle aardappelpuree
  • 40-50 g kabeljauwfilet
  • 90 g cherrytomaatjes
  • 10 g rucola
  • 1 el mayonaise
  • ½ el bieslook
  • ½ el olijfolie
  • 1 tl citroensap
  • Provençaalse kruiden
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
319 Kcal
Vet 17,8 g
Koolhydraten 9,6 g
Vezels 2,0 g
Eiwitten 28,3 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zomers stamppotje met kabeljauw en bieslookmayonaise
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.