Winkelwagen
Terug
12 mei 2023

Survivalgids: Braderieën, markten en festivals

Het seizoen is geopend voor verschillende festivals, braderieën en andere events. Tips hoe je daar verantwoord mee om kunt gaan.

Braderieën, markten en festivals

We mogen weer! Deze zomer staat weer volop in het teken van festivals, braderieën en andere events. Heerlijk om weer lekker te dansen in het zonnetje of te slenteren over de jaarmarkt of foodtruckevent.

De laatste jaren zijn de verschillende eetgelegenheden op deze events flink toegenomen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het wel krijgen uit een leuke omgebouwde retro caravan: van wafels tot broodjes frikandel en van pulled pork tot churros met poedersuiker. En niet te vergeten het grote aanbod aan zoete drankjes en alcohol. Daar sta je dan met al je goede bedoelingen. Al het eten ruikt allemaal even heerlijk. Wat doe je dan? Wij hebben een aantal tips onder elkaar gezet om deze gezellige dagen zonder al te veel schade door te komen.

In het e-book lees je allerlei tips en adviezen over drinken, eten en beweging tijdens deze dagen. 

Download de Survivalgids hier!

Lees ervaringsverhalen
Wendy Foekema, 38 jaar uit Bolsward "Ik ben enorm trots en voel me zelfverzekerd*"

Ik ben enorm trots en blij met het resultaat wat ik met PS. food & lifestyle heb bereikt. Start nu ook met het 12 weken zomerprogramma.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anouschka Dohmen, 45 jaar uit Susteren "Ik voel me top met deze nieuwe levensstijl!*"

Het is echt een nieuwe levensstijl, een hele andere manier van eten. Dat probeer ik zo te houden, want ik voel mij er top bij!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Terug naar overzicht