Winkelwagen
Terug
12 mei 2023

Survivalgids: Braderieën, markten en festivals

Het seizoen is geopend voor verschillende festivals, braderieën en andere events. Tips hoe je daar verantwoord mee om kunt gaan.

Braderieën, markten en festivals

We mogen weer! Deze zomer staat weer volop in het teken van festivals, braderieën en andere events. Heerlijk om weer lekker te dansen in het zonnetje of te slenteren over de jaarmarkt of foodtruckevent.

De laatste jaren zijn de verschillende eetgelegenheden op deze events flink toegenomen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het wel krijgen uit een leuke omgebouwde retro caravan: van wafels tot broodjes frikandel en van pulled pork tot churros met poedersuiker. En niet te vergeten het grote aanbod aan zoete drankjes en alcohol. Daar sta je dan met al je goede bedoelingen. Al het eten ruikt allemaal even heerlijk. Wat doe je dan? Wij hebben een aantal tips onder elkaar gezet om deze gezellige dagen zonder al te veel schade door te komen.

In het e-book lees je allerlei tips en adviezen over drinken, eten en beweging tijdens deze dagen. 

Download de Survivalgids hier!

Lees ervaringsverhalen
Linda en Miranda, 35 jaar uit Nijkerk "We kijken weer trots in de spiegel*"

Steeds vaker keek ik in de spiegel en dacht ik: ‘Vandaag ga ik beginnen’. Maar het begin maken lukte me niet. ‘Ach.. dat ene koekje maakt nu ook niet meer uit’ dacht ik dan.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mandy Bijl, 47 jaar uit Woerden "Ik ben super blij dat ik gestart ben met het programma!*"

Het is voor mij nu veel gemakkelijker om op gewicht te blijven. Ik weet nu precies wat ik wel en niet moet doen. En als het toch een keer wat minder gaat, dan is mijn coach maar een berichtje of telefoontje van mij verwijderd.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Terug naar overzicht