Wat is PS. food & lifestyle?

 • Persoonlijke begeleiding van jouw coach
 • Makkelijk, lekker en gezond eetpatroon
 • Voedingsplan op maat
 • Een gezonde levensstijl
 • Een jaar lang nabegeleiding van je coach

 

Start vandaag

Wil jij al langere tijd de stap maken naar een gezond eetpatroon, maar weet je niet goed hoe? Heb je al van alles geprobeerd maar verval je steeds opnieuw in je oude gewoontes? Of heb je juist je doel bereikt maar wil je ook graag houvast bij doorzetten van je nieuwe levensstijl?

PS. food & lifestyle biedt je alle handvatten om een koolhydraatarme levensstijl aan te leren én vast te houden.

 

PS. food & lifestyle

PS. food & lifestyle is ontstaan vanuit ‘je goed voelen’, ‘volop energie hebben’ en ‘blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet’. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is. Wij geloven niet in één weg en zeker niet in één maat naar een mooi zelfbeeld.

Met 14 jaar lang ervaring zul je ons misschien nog kennen onder de naam PowerSlim, maar vanaf nu gaan wij door het leven als PS. food & lifestyle.

PS. food & lifestyle focust op resultaat voor de lange termijn. Op inspiratie, motivatie en duwtjes in de rug als je het nodig hebt. Op bewezen resultaat, op gemak en op jouw manier.

Onze 400 coaches staan voor jou klaar!

 

PS. food & lifestyle programma

Een gezond eetpatroon

Wij zijn er van overtuigd dat een verantwoord voedingspatroon één van de belangrijkste voorwaarden voor een gezonde levensstijl is.

Omdat we ons kunnen voorstellen dat je soms door de bomen het bos even niet meer ziet, leggen we je graag uit hoe een gezond eetpatroon er uit ziet. Waarbij je niet minder hoeft te eten, maar ánders gaat eten: minder koolhydraten en meer eiwitten. Een gezond en normaal eetpatroon, met ongeveer zes eetmomenten op een dag. Je gebruikt hiervoor de producten van PS. food & lifestyle (denk aan lekkere wraps, crackers, muesli en brood), aangevuld met o.a. groenten, vlees of vis. Om zo de basis te leggen voor een gezond eetpatroon, voor altijd.  

 

Jouw persoonlijke coach

Iedereen is uniek, en dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Wie ben je, wat past bij jou en hoe wil je gemotiveerd worden?

Bij PS. food & lifestyle hoef je het niet alleen te doen. Soms heb je gewoon even iemand nodig. Die je bij de hand neemt, die je uitleg geeft en kennis bij brengt, die je wekelijks motiveert en jou de tips en adviezen geeft die je nodig hebt.

Jouw PS. food & lifestyle coach geeft je daarnaast nog een jaar lang nabegeleiding, zodat jij ook stap voor stap leert om in balans te blijven.

Samen met je coach naar een blijvend resultaat. Samen gaan we aan de slag!

We doen het samen!

Samen met je coach naar een blijvend resultaat

Weten wat een coach voor jou kan betekenen? Maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek. Met meer dan 300 coaches is er altijd een coach in de buurt.

PS. life

Een gezonde levensstijl en in balans blijven was nog nooit zo makkelijk

Met de producten van PS. life maken wij een gezond en verantwoord voedingspatroon net een beetje makkelijker.

De voordelen van PS. food & lifestyle

 • Intensieve begeleiding van je voedingscoach
 • Een persoonlijk voedingsplan
 • Lekkere producten en makkelijke recepten
 • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
 • Behoud van je spiermassa
 • Een jaar lang begeleiding na het bereiken van je doel

Er zit ook een coach bij jou in de buurt. Weten wat een coach voor jou kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak.

Zoek jouw coach 

 

 

Nu verkrijgbaar

Ons nieuwe kookboek

Je gewicht in balans houden? Dit kookboek geeft je alle tools in handen. Met tips, handige weekmenu's en 70 koolhydraatarme recepten.

Binnenkort te downloaden

PS. voedingsapp

Lekker en koolhydraatarm eten wordt nog gemakkelijker met onze app. Met gepersonaliseerde weekmenu's op basis van jouw wensen!

 

PS. life

Niet tijdelijk je eetpatroon aanpassen maar een nieuwe, gezonde levensstijl vinden die bij je past.. én die je met plezier kunt blijven volhouden. Daarom hebben wij de producten van PS. life ontwikkeld. PS. life is geen programma, maar bedoeld om het aanhouden van een koolhydraatarm voedingspatroon zo gemakkelijk en lekker mogelijk te maken.

Dat fantastische gevoel van lekker in je vel zitten en vol zelfvertrouwen in het leven staan, gunnen wij iedereen. Niet voor even, maar voor altijd!

PS. life is er ook voor iedereen die zich bewust is van de voordelen van een verantwoord voedingspatroon met minder koolhydraten. Met onze muesli’s, granola’s, pasta’s en crackers wordt een verantwoorde keuze maken nog gemakkelijker.

Assortiment PS. life

Maar... nog even geduld. Halverwege november lanceren wij de nieuwe producten van PS. life!

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.