58 jaar uit Muntendam

Dit is het programma dat bij mij past!*

Eigenlijk ben ik altijd wel stevig geweest ik was een emotie-eter en de kilo's vlogen er aan. Eerst denk je nog het is maar 1 kilo, maar ja elke kilo is er één. Voordat ik het wist was mijn gewicht dusdanig dat ik al moedeloos werd aan de gedachte om af te moeten vallen omdat het zoveel was.

Er moest iets veranderen

Toch wist ik dat er iets moest gebeuren. De stap naar een gezonde levensstijl. Ik had het al eens zelf geprobeerd, maar dat had wisselend succes. En zo kwam ik bij Jeanine van Previtas uit, een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt.

Alleen vergat ik onze afspraak, en zo werd ik in mijn vakantie door Jeanine gebeld. Dat ik de afspraak vergeten was en of ik een nieuwe afspraak wilde maken. Ik ben haar nog steeds dankbaar voor het feit dat ze de moeite heeft genomen om te bellen.

Ik heb mijn eetpatroon veranderd

Ik ging naar de afspraak met mijn coach, maar was toch wel een beetje moedeloos. ‘Kan ik dit wel? Is mijn doel haalbaar?’

Tijdens het gesprek vertelde Jeanine me meer over het PS. food & lifestyle programma en de goede resultaten. Ze gaf me informatie mee en het advies om het eens met mijn man te overleggen. Dat heb ik gedaan en de volgende dag was ik overtuigd, dit was het programma dat bij mij past!

Ik kon haast niet wachten tot de volgende afspraak (de week erna). Ik heb met mijzelf afgesproken dat ik niet snel zou opgeven en het programma in ieder geval een jaar zou volgen om zo te kijken hoe het gaat. Met het starterspakket en de goede uitleg van Jeanine ben ik aan de slag gegaan en met succes, de eerste week merkte ik al verschil!

Nu, ruim één jaar verder, heb ik mijn doel bereikt en ik voel me een stuk beter. Ik heb meer energie, voel me goed en heb mijn eetpatroon veranderd.

Maar ik had het niet kunnen doen zonder mijn man, kinderen en vriendinnen die mij gesteund hebben en natuurlijk niet zonder Jeanine. Jeanine die mij altijd weer gesteund heeft, en als het iets minder ging mij het vertrouwen gaf dat ik het kan!

Jeanine
Coach van Ina

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees meer ervaringsverhalen
Wendy en Debby, 32 jaar uit Bleiswijk "Slank en stralend de zomer in*"

Mijn coach leerde me veel over gezonde voeding. Zo wist ik precies wat ik beter wel en niet kon eten, probeerde ik veel meer water te drinken en werd ik me er bewust van dat light producten niet altijd beter zijn. Toen ik er eenmaal in zat ging het eigenlijk heel gemakkelijk!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar uit Tilburg "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer