Winkelwagen
Terug

39 jaar uit Acquoy

"Ik draag gewoon weer een korte broek!*"

‘Summer bodies are made in winter’ zeggen ze wel eens. In november 2017 was ik helemaal klaar met mezelf – ik vond mezelf te zwaar en werd er haast depressief van. Andere mensen zouden misschien wachten tot het nieuwe jaar om er iets aan te gaan doen, maar ik zag de bui al hangen: een decembermaand met (te) veel eten en flink snoepen zou mijn figuur geen goed doen.

PowerSlim leek me wel wat. Ik kende al wat mensen die er hun doelen mee hadden bereikt en ook konden behouden dus ik besloot hun goede voorbeeld te volgen. Eind november ben ik begonnen bij La Peau Satin in Leerdam en in het nieuwe jaar zag ik al resultaat. Wat was ik blij: normaal gesproken kom ik altijd wat aan tijdens de feestdagen maar daar was nu geen sprake van!

In het nieuwe jaar heb ik mijn einddoel bereikt en nu zit ik heerlijk in mijn vel. Het fijnste van PowerSlim vind ik dat je gewoon met je gezin kunt mee eten: de maaltijden zijn prima inpasbaar. Het programma is gemakkelijk vol te houden, omdat je 3x per dag een tussendoortje kunt nemen. Die tussendoortjes zijn trouwens echt superlekker!

Het lukt me heel goed om mijn resultaat te behouden. De belangrijkste definitieve maatregel is dat ik geen frisdrank meer drink, maar gewoon water. Verder eet ik wat kleinere porties dan vroeger en kies ik wat bewuster. Dat alles is ‘een tweede natuur’ geworden en kost me totaal geen moeite.

Ik ben blij dat ik voor PowerSlim heb gekozen. Nu ik mijn doelen heb bereikt, heb ik veel meer zelfvertrouwen en vind ik dat ik gewoon een bikini of een korte broek aan kan doen. We hebben dit jaar een heerlijke zomer, dus ik geniet volop!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer