Winkelwagen
Terug

Aardappelpuree met stoofvlees

Fase 2C
Aardappelpuree met stoofvlees
schedule130 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de runderlappen en wortel in stukken, champignons in plakjes, snipper de ui en pers de knoflook. Breng het vlees op smaak met peper en zout. Verhit de roomboter in een braadpan en fruit de ui en knoflook. Voeg het vlees toe en braad rondom bruin. Doe zoveel water in de pan dat het vlees net onderstaat. Voeg de bouillon, balsamicoazijn en wortel toe en draai het vuur laag. Laat circa 2 uur sudderen. Voeg het laatste uur de champignons toe. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met het stoofvlees en de groenten. Garneer met de peterselie.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle aardappelpuree
  • 1 tl PS. food & lifestyle kruidenbouillon
  • 40-50 g magere runderlappen
  • 75 g wortel
  • 150 g champignons
  • 1 el balsamicoazijn
  • ¼ ui
  • ½ teentje knoflook
  • 1 el roomboter
  • 1 takje peterselie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
309 Kcal
Vet 11,2 g
Koolhydraten 13,6 g
Vezels 5,2 g
Eiwitten 34,9 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aardappelpuree met stoofvlees
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.