Winkelwagen
Terug

Aardappelpuree met tomaatjes en roodbaarsfilet

Fase 1
Aardappelpuree met tomaatjes en roodbaarsfilet
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bestrijk de roodbaarsfilet met het citroensap en bestrooi met peper en zout. Verhit de roomboter in een pan en bak 2-3 minuten aan beide zijden. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking en halveer de cherrytomaatjes. Verhit de olijfolie in een pan en bak de cherrytomaatjes circa 3-4 minuten. Voeg de aardappelpuree en de rucola toe en warm nog even kort door. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de roodbaarsfilet.
Tip: Ook lekker met kabeljauw.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle aardappelpuree
  • 40-50 g roodbaarsfilet
  • 15 g rucola
  • 85 g cherrytomaatjes
  • Scheutje rode wijnazijn (of balsamico azijn)
  • 1 tl citroensap
  • 1 tl roomboter
  • 1 tl olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
269 Kcal
Vet 12,2 g
Koolhydraten 8,9 g
Vezels 2,0 g
Eiwitten 28,5 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aardappelpuree met tomaatjes en roodbaarsfilet
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.