Winkelwagen
Terug

Asperges met ham en ei

Fase 1
Asperges met ham en ei
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Kook de asperges 10 minuten in een ruime pan met kokend water en wat zout. Draai het vuur uit en laat de asperges in het warme vocht in nog eens 10 minuten gaar worden met het deksel op de pan. Neem de asperges met een schuimspaan uit het vocht en leg ze op een bord. Leg de plakjes ham en de eieren eromheen en doe de gesmolten boter over de asperges. Bestrooi met peterselie, bieslook en nootmuskaat.
Tip: -
Ingredi├źnten
  • 200 g witte of groene asperges, witte geschild
  • 3 plakjes ham
  • 1 ei, gekookt en in stukjes
  • 1 el gesmolten roomboter
  • Peterselie
  • Bieslook
  • Nootmuskaat
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
265 Kcal
Vet 16,9 g
Koolhydraten 7,2 g
Eiwitten 19,1 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Asperges met ham en ei
Uw waardering