Winkelwagen
Terug

Biefstuk met gegrilde groente en verse spinazie

Fase 2A
Biefstuk met gegrilde groente en verse spinazie
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de paprika in reepjes, de courgette in plakjes en de ui in halve ringen. Verhit de roomboter in een koekenpan. Bestrooi de biefstuk met peper en zout en bak in circa 5 minuten medium rare. Keer halverwege. Haal de biefstuk uit de pan en laat 5 minuten rusten onder aluminiumfolie. Bestrijk of meng de groente met de olijfolie en verhit de grillpan. Gril de groente in circa 5 minuten gaar. Keer regelmatig om en breng op smaak met peper en zout. Serveer de gegrilde groente met de biefstuk en de verse spinazie.
Ingrediënten
  • 120-150 g biefstuk
  • 100 g courgette
  • 100 g rode paprika
  • Hand verse spinazie
  • ¼ witte ui
  • 1 el olijfolie
  • ½ el roomboter
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
348 Kcal
Vet 18,5 g
Koolhydraten 12,0 g
Vezels 3,2 g
Eiwitten 31,8 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Biefstuk met gegrilde groente en verse spinazie
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.