Winkelwagen
Terug

Frisse salade met kipfilet, ei en avocado

Fase 1
Frisse salade met kipfilet, ei en avocado
schedule10 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Kook het ei tussen hard en zacht in. Snijd de gerookte kipfilet in plakjes, het ei in partjes, de tomaat en avocado in stukjes en de rode ui in halve ringen. Meng alle ingrediënten met elkaar in een diepe kom, besprenkel met de extra vierge olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Hussel door elkaar en garneer met de peterselie.
Tip: Ook lekker om te besprenkelen met wat citroen- of limoensap!
Ingrediënten
  • 70-100 g gerookte kipfilet
  • 1 ei
  • 100 g tomaat
  • 30 g gemengde sla
  • ¼ avocado
  • ¼ rode ui
  • 1 el extra vierge olijfolie
  • 1 takje verse peterselie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
311 Kcal
Vet 20,6 g
Koolhydraten 5,8 g
Vezels 3,2 g
Eiwitten 24,1 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Frisse salade met kipfilet, ei en avocado
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.