Winkelwagen
Terug

Fusilli met spinazie, tomaat en geitenkaas

Fase 1
Fusilli met spinazie, tomaat en geitenkaas
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Laat de fusilli in het zakje zitten en kook circa 9 minuten en giet af. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook aan. Voeg de spinazie toe totdat deze geslonken is en roerbak de tomaat vervolgens kort mee. Voeg de fusilli toe en roer goed door elkaar. Breng eventueel op smaak met peper en zout en verbrokkel de geitenkaas eroverheen. Garneer met de basilicum.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle fusilli
  • 100 g verse spinazie
  • 100 g tomaat in blokjes
  • 3 tl verse geitenkaas
  • 1 el olijfolie
  • 1 teen knoflook, geperst
  • Verse basilicum
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
273 Kcal
Vet 14,1 g
Koolhydraten 4,6 g
Eiwitten 24,0 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fusilli met spinazie, tomaat en geitenkaas
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.