Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stoom ondertussen de spruitjes in 10-12 minuten beetgaar. Doe na 5 minuten de broccoli erbij en stoom deze ook beetgaar. Laat een grillpan goed heet worden. Wrijf de kip in met een eetlepel olijfolie en gril de kip circa 4 minuten aan beide zijden goudbruin en gaar. Breng op smaak met wat peper en zout. Maak een dressing van een eetlepel olijfolie, azijn, het citroensap en wat peper en zout. Doe de quinoa, kidneybonen, spruitjes, broccoli, spinazie, avocado en de kipfilet in een kommetje of diep bord. Besprenkel met de dressing en maak af met de sesamzaadjes.
Let op: Dit recept is pas toegestaan vanaf fase 3B
Ingrediënten
120-150 kipfilet
1 opscheplepel kidneybonen
15 g onbereide quinoa (= 1 opscheplepel à 50 g gekookte quinoa)