Winkelwagen
Terug

Gevulde tomatensoep

Fase 1
Gevulde tomatensoep
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Pers de knoflook en snijd de tomaten in stukken. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook. Voeg de tomaten, bouillon en oregano toe en kook circa 10 minuten. Kook ondertussen de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pureer de tomaten tot een soep en voeg hier de fusilli en kookroom aan toe. Breng op smaak met chilivlokken en maak af met de verse basilicum.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle fusilli
  • 200 ml PS. food & lifestyle kruidenbouillon
  • 200 g tomaten
  • ½ teentje knoflook
  • 1 el kookroom light
  • 1 el olijfolie
  • 1 takje verse basilicum
  • Snufje oregano
  • Snufje chilivlokken
Voedingswaarde per persoon
Energie
251 Kcal
Vet 12,6 g
Koolhydraten 11,7 g
Vezels 5,4 g
Eiwitten 19,7 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gevulde tomatensoep
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.