Heilbotfilet met asperge en zeekraal

Fase 2A
Heilbotfilet met asperge en zeekraal
schedule15 min. preparation
people1 Person
show_chart374 calorieën
Stoom of kook de asperges circa 8 minuten. Laat ze nog 10 minuten met het vuur uit en het deksel op de pan nagaren. Verhit ondertussen de olie in een pan en bak de vis met wat peper en zout aan beide kanten goudbruin. Kook of stoom de zeekraal enkele minuten totdat deze beetgaar is. Pureer de asperges met de staafmixer en meng met de Boursin cuisine light. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
Ingrediënten
  • 150 g heilbotfilet
  • 100 g witte of groene asperges, (witte geschild) en in stukjes
  • 100 g zeekraal
  • 1 el Boursin cuisine light
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl vers citroensap
  • Zout
  • Peper
Heilbotfilet met asperge en zeekraal
Energie
Kcal 374 Kcal
Vet 17,2 g
Koolhydraten 5,6 g
Eiwitten 29,7 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Heilbotfilet met asperge en zeekraal
Uw waardering