Winkelwagen
Terug

Kabeljauw met fusilli in courgette-tomatensaus

Fase 1
Kabeljauw met fusilli in courgette-tomatensaus
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de courgette in halve plakjes en pers de knoflook. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de knoflook. Voeg de courgette toe, breng op smaak met peper en zout en bak circa 5 minuten. Voeg vervolgens de tomatenblokjes toe. Bak circa 10 minuten mee. Breng ondertussen de kabeljauw op smaak met peper en zout. Verhit de overige olijfolie in een koekenpan en bak de kabeljauw gaar. Meng de fusilli met het tomaten-courgette mengsel en serveer met de kabeljauw.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle fusilli
  • 40-50 g kabeljauw
  • 100 g tomatenblokjes uit blik
  • 50 g courgette
  • ½ teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
262 Kcal
Vet 11,5 g
Koolhydraten 10,9 g
Vezels 3,4 g
Eiwitten 27,2 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kabeljauw met fusilli in courgette-tomatensaus
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.