Winkelwagen
Terug

Kip tandoori met snijbonen

Fase 1
Kip tandoori met snijbonen
schedule30 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de kipfilet in blokjes, de kastanjechampignons in kwarten en de snijbonen in reepjes. Snipper het sjalotje en hak de gember en knoflook fijn. Meng alle ingrediënten voor de marinade in een kom en laat de kip minimaal 15 minuten marineren. Bereid de sojarijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een pan en fruit het sjalotje. Voeg de kipfilet en kastanjechampignons toe en bak circa 10 minuten. Kook ondertussen de snijbonen gaar. Serveer de sojarijst met de snijbonen, kip en kastanjechampignons en garneer met de roomkaas en peterselie.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle sojarijst
  • 40-50 g kipfilet
  • 100 g kastanjechampignons
  • 50 g snijbonen
  • ½ sjalotje
  • 1 el roomkaas light
  • ½ el olijfolie
  • 1 takje peterselie
Marinade
  • 1 el olijfolie
  • 1 cm gember
  • 1 el roomkaas light
  • ¼ tl chilipoeder
  • ½ tl gemalen kurkuma
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl garam masala
  • ½ tl korianderzaad
  • ½ teentje knoflook
  • 1 tl citroensap
Voedingswaarde per persoon
Energie
436 Kcal
Vet 21,1 g
Koolhydraten 12,2 g
Vezels 8,3 g
Eiwitten 47,8 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kip tandoori met snijbonen
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.