Winkelwagen
Terug

Mexicaanse rijst met tartaar en guacamole

Fase 1
Mexicaanse rijst met tartaar en guacamole
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de sojarijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de tomaat in kleine blokjes, de paprika in stukjes en snipper de rode ui. Verhit de olijfolie in een pan, fruit ¾ van de rode ui en voeg de tartaar en gedroogde kruiden toe. Voeg wanneer de tartaar bijna gaar is de groene paprika en ¾ van de tomaat toe. Bak nog circa 5 minuten mee. Prak de avocado en meng met de overgebleven rode ui en tomaat. Besprenkel met het limoensap en breng op smaak met peper en zout. Serveer de sojarijst met de tartaar en guacamole.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle sojarijst
  • 40-50 g rundertartaar
  • 100 g tomaat
  • 50 g groene paprika
  • ½ avocado
  • ¼ rode ui
  • 1 tl limoensap
  • ½ el olijfolie
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl oregano
  • ½ tl knoflookpoeder
  • ½ tl gemalen komijnzaad
  • ½ tl uienpoeder
  • ½ tl chilipoeder
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
409 Kcal
Vet 18,6 g
Koolhydraten 14,0 g
Vezels 9,1 g
Eiwitten 44,3 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mexicaanse rijst met tartaar en guacamole
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.