Winkelwagen
Terug

Paksoistamppot met kruidige balletjes

Fase 1
Paksoistamppot met kruidige balletjes
schedule30 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
80%
Bereiding
Breng de tartaar op smaak met de helft van de sojasaus, snuf cayennepeper en peper. Draai hier circa 5 balletjes van. Verhit de roomboter in een pan en bak de balletjes op middelhoog vuur gaar. Snipper de ui, pers de knoflook en snijd de paksoi in stukjes. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui en de knoflook. Voeg de paksoi toe, bak 3 minuten mee en breng op smaak met wat peper en zout. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de paksoi toe en de rest van de sojasaus toe en roer door. Serveer met de tartaarballetjes.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle aardappelpuree
  • 40-50 g tartaar
  • 200 g paksoi
  • ¼ witte ui
  • ½ teentje knoflook
  • 1 tl roomboter
  • ½ el olijfolie
  • 1 el Kikkoman sojasaus
  • Snuf cayennepeper
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
299 Kcal
Vet 12,8 g
Koolhydraten 10,7 g
Vezels 3,0 g
Eiwitten 31,9 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Paksoistamppot met kruidige balletjes
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.