Winkelwagen
Terug

Pannenkoek met gemengde sla, tomaat, olijfjes en frisse yoghurtsaus

Fase 1
Pannenkoek met gemengde sla, tomaat, olijfjes en frisse yoghurtsaus
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Doe 100 ml water in de shaker en meng met de inhoud van het zakje pannenkoek. Verhit een halve eetlepel olijfolie in een anti- aanbakpan en bak de pannenkoek ca. 30 sec. aan beide zijden. Laat even afkoelen en maak ondertussen de yoghurtsaus. Meng daarvoor de Griekse yoghurt met de bieslook, lente-ui, het citroensap en een halve eetlepel olijfolie. Breng op smaak met wat peper en zout. Serveer de pannenkoek met de gemengde sla, schijfjes tomaat, olijfjes en de yoghurtsaus.
Ingrediënten
  • 1 PS. food & lifestyle pannenkoek
  • 2 el Griekse yoghurt 0% vet
  • 1 hand gemengde sla
  • 2 tomaten in schijfjes
  • 3 groene olijven in stukjes
  • 1 stengel lente-ui , fijngehakt
  • 3 sprietjes bieslook, fijngehakt
  • 1 tl vers citroensap
  • 1 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
272 Kcal
Vet 13,6 g
Koolhydraten 12,2 g
Eiwitten 22,5 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pannenkoek met gemengde sla, tomaat, olijfjes en frisse yoghurtsaus
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.