Pannenkoek met gemengde sla, tomaat, olijfjes en frisse yoghurtsaus
Fase 1
Pannenkoek met gemengde sla, tomaat, olijfjes en frisse yoghurtsaus
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Doe 100 ml water in de shaker en meng met de inhoud van het zakje pannenkoek. Verhit een halve eetlepel olijfolie in een anti- aanbakpan en bak de pannenkoek ca. 30 sec. aan beide zijden. Laat even afkoelen en maak ondertussen de yoghurtsaus. Meng daarvoor de Griekse yoghurt met de bieslook, lente-ui, het citroensap en een halve eetlepel olijfolie. Breng op smaak met wat peper en zout. Serveer de pannenkoek met de gemengde sla, schijfjes tomaat, olijfjes en de yoghurtsaus.
Ingrediënten
- 1 PS. food & lifestyle pannenkoek
- 2 el Griekse yoghurt 0% vet
- 1 hand gemengde sla
- 2 tomaten in schijfjes
- 3 groene olijven in stukjes
- 1 stengel lente-ui , fijngehakt
- 3 sprietjes bieslook, fijngehakt
- 1 tl vers citroensap
- 1 el olijfolie
- Peper
- Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
272 Kcal | |
Vet | 13,6 g |
Koolhydraten | 12,2 g |
Eiwitten | 22,5 g |
Schrijf uw eigen review