Winkelwagen
Terug

Panzanella

Fase 1
Panzanella
schedule10 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de sneetjes witbrood in stukjes, cherrytomaatjes in kwarten, de komkommer en rode ui in halve ringen en hak de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een pan, fruit de knoflook en bak hierin de stukjes witbrood knapperig. Maak de dressing door de ingrediënten met elkaar te mengen. Verdeel de cherrytomaatjes, komkommer, rode ui en stukjes toast over een diep bord. Besprenkel met de dressing en garneer met de verse basilicum.
Tip: Vanaf fase 2A lekker met 40-50 g mozzarella light.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle witbrood
  • 50 g gekleurde cherrytomaatjes
  • 100 g komkommer
  • ¼ rode ui
  • ½ teentje knoflook
  • ½ el olijfolie
  • 1 takje verse basilicum
Dressing
  • 1 el extra vierge olijfolie
  • ½ el rode wijnazijn
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
272 Kcal
Vet 18,5 g
Koolhydraten 8,9 g
Vezels 8,5 g
Eiwitten 16,6 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Panzanella
Uw waardering