Winkelwagen
Terug

Pastasalade met avocado, feta en olijven

Fase 3
Pastasalade met avocado, feta en olijven
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de fusilli zoals vermeld op de verpakking en laat goed afkoelen. Snijd de avocado en zwarte olijven in plakjes, de rode ui in halve ringen, de feta in blokjes en halveer de cherrytomaatjes. Meng met een halve eetlepel olijfolie in een kom en breng op smaak met de chilivlokken, peper en zout. Meng vervolgens de afgekoelde fusilli erdoorheen. Besprenkel met de rest van de olijfolie.
Ingrediënten
  • 50 g PS. fusilli
  • 100 g cherrytomaatjes
  • 25 g rucola
  • 20 g zwarte olijven
  • ½ avocado
  • ¼ rode ui
  • 40 g fetakaas
  • 1 el extra vierge olijfolie
  • 1 tl chilivlokken
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
638 Kcal
Vet 44,7 g
Koolhydraten 21,0 g
Vezels 24,8 g
Eiwitten 25,6 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pastasalade met avocado, feta en olijven
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.