Winkelwagen
Terug

Pita met kip tandoori

Fase 1
Pita met kip tandoori
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Meng de kipfilet met de gedroogde kruiden en een eetlepel Griekse yoghurt. Verhit de olijfolie in een pan en bak de kipfilet goudbruin en gaar. Snijd ondertussen de komkommer in plakjes en hak de verse dille fijn. Maak de yoghurtsaus door de ingrediënten met elkaar te mengen. Snijd het Mediterraan broodje voor de helft open. Vul met de ijsbergsla, komkommer en kipfilet en maak af met het yoghurtsausje. Eet de overige komkommer er los bij.
Ingrediënten
  • 1 PS. food & lifestyle Mediterraan broodje
  • 40-50 g kipfilet
  • 200 g komkommer
  • 20 g ijsbergsla
  • 1 el Griekse yoghurt 0% vet
  • 1 el olijfolie
  • Snufje gemberpoeder
  • Snufje knoflookpoeder
  • Snufje paprikapoeder
  • Snufje garam masala
Yoghurt-limoendressing
  • 1 el Griekse yoghurt 0% vet
  • 1 tl limoensap
  • 1 takje verse dille
  • Versgemalen peper
Voedingswaarde per persoon
Energie
328 Kcal
Vet 18,1 g
Koolhydraten 7,7 g
Vezels 11,6 g
Eiwitten 27,6 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pita met kip tandoori
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.