Winkelwagen
Terug

Romige spaghetti met knoflookgarnalen en groene salade

Fase 1
Romige spaghetti met knoflookgarnalen en groene salade
schedule25 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de sjalot en pers de knoflook. Snijd de komkommer in stukjes en hak de peterselie grof. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de knoflook en de sjalot 2-3 minuten aan. Voeg de garnalen toe en bak in 3-4 minuten roze en gaar. Breng op smaak met peper en zout. Giet de spaghetti af en voeg, samen met de room, toe aan de garnalen. Meng alles goed door elkaar. Breng eventueel nog extra op smaak met peper en zout en garneer met de verse peterselie. Maak een salade van de sla en de komkommer en serveer samen met de spaghetti.
Tip: Vind je de salade te droog? Maak dan een simpele dressing op basis van olijfolie, beetje citroensap en peper en zout. Of gebruik een klein beetje mayonaise.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle spaghetti
  • 40-50 g garnalen
  • 2 el kookroom light
  • 50 gemengde sla
  • 100 g komkommer
  • ½ el olijfolie
  • ½ sjalot
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el verse peterselie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
287 Kcal
Vet 9,4 g
Koolhydraten 12,7 g
Vezels 24,7 g
Eiwitten 25,1 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Romige spaghetti met knoflookgarnalen en groene salade
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.