Winkelwagen
Terug

Romige tagliatelle met garnalen

Fase 2A
Romige tagliatelle met garnalen
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Kook de koolraap tagliatelle gaar in circa 2-3 minuten. Snipper de sjalot, pers de knoflook en hak de peterselie grof. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de sjalot en de knoflook aan. Voeg de garnalen toe, breng op smaak met peper en zout en bak totdat de garnalen roze en gaar zijn. Voeg de tagliatelle samen met de kookroom toe aan de garnalen en warm een paar minuten door. Breng eventueel op smaak met peper en zout. Voeg op het laatst de Parmezaanse kaas en het citroensap toe. Garneer met de verse peterselie.
Tip: De koolraap tagliatelle is verkrijgbaar bij de Albert Heijn, maar kun je ook zelf makkelijk maken. Schil een koolraap, snijd het in schijfjes en schaaf met een dunschiller slierten.
Ingrediënten
  • 150-200 g garnalen
  • 200 g koolraap tagliatelle
  • ½ sjalot
  • ½ teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • 2 el kookroom light
  • 1 el geraspte Parmezaanse kaas
  • ½ el citroensap
  • 5 g verse peterselie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
357 Kcal
Vet 18,1 g
Koolhydraten 8,2 g
Vezels 2,3 g
Eiwitten 37,8 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Romige tagliatelle met garnalen
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.