Salade met rode biet, appel en walnoten
Fase 2B
Salade met rode biet, appel en walnoten
schedule10 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Rooster de walnoten kort in een koekenpan. Laat even afkoelen. Doe de bietjes, appel, rucola en de geitenkaas op een bord. Besprenkel met de mosterd dille dressing. Strooi de walnoten erover en maak af met een beetje peper en zout.
Ingrediënten
- 1 el PowerSlim mosterd dille dressing
- 90-100 g verse geitenkaas
- 150 g rode bieten, gekookt en in partjes
- Handje rucola
- ½ groene appel, in dunne partjes
- 5 walnoten, verkruimeld
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
427 Kcal | |
Vet | 28,8 g |
Koolhydraten | 20,3 g |
Eiwitten | 17,9 g |
Schrijf uw eigen review