Winkelwagen
Terug

Spinazie tagliatelle met pittige garnalen en paksoi

Fase 1
Spinazie tagliatelle met pittige garnalen en paksoi
schedule25 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de spinazie tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de paksoi en champignons in stukjes, de lente-ui in ringetjes en hak de rode peper en knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een pan, voeg de garnalen en sambal toe en bak gaar. Haal de garnalen uit de pan en leg apart. Bak vervolgens de knoflook, champignons en ¾ van de rode peper circa 1-2 minuten in dezelfde pan. Voeg de paksoi en ¾ van de lente-ui toe en bak circa 5 minuten mee. Voeg als laatste de garnalen en sojasaus toe en warm goed door. Meng met de tagliatelle en garneer met de overgebleven rode peper en lente-ui.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle spinazie tagliatelle
  • 40-50 g grote garnalen
  • 100 g paksoi
  • 100 g champignons
  • 1 lente-ui
  • ½ teentje knoflook
  • ¼ rode peper
  • 1 tl sambal oelek
  • 1 el Kikkoman sojasaus
  • 1 el olijfolie
Voedingswaarde per persoon
Energie
325 Kcal
Vet 13,7 g
Koolhydraten 9,5 g
Vezels 18,5 g
Eiwitten 31,2 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spinazie tagliatelle met pittige garnalen en paksoi
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.