Winkelwagen
Terug

Toscaanse omelet

Fase 1
Toscaanse omelet
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de tomaat en paprika in stukjes, de lente-ui in ringen, snipper de rode ui en halveer de olijven. Klop de eieren los en breng op smaak met peper en zout. Verhit de helft van de olijfolie in een pan en bak een omelet. Verhit de overige olijfolie in een pan en bak de tomaat, paprika, rode ui en de helft van de lente-ui tot de groenten gaar zijn. Breng op smaak met de Italiaanse kruiden, chilivlokken, peper en zout. Leg de omelet op een bord en verdeel hier de gebakken groenten en olijven overheen. Maak af met de verbrokkelde geitenkaas en lente-ui.
Ingrediënten
  • 2 eieren
  • 3 tl verse geitenkaas
  • 50 g tomaat
  • 50 g groene paprika
  • 1 lente-ui
  • 20 g groene olijven
  • ¼ rode ui
  • 2 el olijfolie
  • Snufje Italiaanse kruiden
  • Snufje chilivlokken
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
407 Kcal
Vet 34,2 g
Koolhydraten 6,5 g
Vezels 4,2 g
Eiwitten 16,1 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Toscaanse omelet
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.