Wrap met gebakken kip, paprika en aubergine
Fase 2A
Wrap met gebakken kip, paprika en aubergine
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Kruid de kipfilet met wat peper en zout. Verhit de olie in een pan en bak de knoflook circa 1-2 minuten. Voeg de stukjes kipfilet toe en bak rondom gaar en bruin. Doe de paprika en de aubergine erbij en bak nog eens 3-4 minuten. Breng op smaak met wat peper en zout. Vul de wrap met de kip en de groente en maak af met de rode ui.
Tip: Lekker met een eetlepel Griekse yoghurt 5% vet met wat peper, zout, citroensap en wat verse groene kruiden.
Ingrediënten
- 1 PS. food & lifestyle wrap
- 40-50 kipfilet in stukjes
- 100 g aubergine in stukjes
- 100 g paprika in stukjes
- ¼ rode ui, gesnipperd.
- 1 teentje knoflook, geperst
- 1 el olijfolie
- Peper
- Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
358 Kcal | |
Vet | 20,0 g |
Koolhydraten | 12,6 g |
Eiwitten | 26,6 g |
Schrijf uw eigen review