Winterse pasta met champignons, spinazie en ham
Fase 1
Winterse pasta met champignons, spinazie en ham
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de knoflook en de sjalot circa 2 minuten. Voeg de champignons toe en roerbak 3-4 minuten mee. Voeg de spinazie (in delen) toe en laat deze slinken. Giet de penne af en voeg deze samen met de ham toe aan de champignons. Breng op smaak met peper en zout.
Tip: Houd je van romig? Voeg dan op het laatst een eetlepel kookroom light of roomkaas (kruiden) light toe.
Ingrediënten
- 1 zakje PS. food & lifestyle penne
- 40-50 g ham in stukjes
- 100 g (kastanje)champignons in kwarten
- 50 g verse spinazie
- ¼ teentje knoflook, heel fijngehakt
- 1 kleine sjalot, gesnipperd
- 1 el olijfolie
- Peper
- Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
283 Kcal | |
Vet | 14,1 g |
Koolhydraten | 8,1 g |
Vezels | 5,5 g |
Eiwitten | 29,6 g |
Schrijf uw eigen review