Bietensalade met ei, feta en walnoten
Fase 2B
Bietensalade met ei, feta en walnoten
schedule10 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Meng de olijfolie met de knoflook, peper, zout en het citroensap om een dressing te maken. Besprenkel de bieten met de dressing en hussel even goed door elkaar. Verdeel de partjes ei en de feta over de bietjes. Maak af met de gehakte walnoten en verse peterselie.
Ingrediënten
- 200 g gekookte bietjes in stukjes
- 1 gekookt ei in partjes
- 50 g feta light
- 5 walnoten, fijngehakt
- ½ teentje knoflook, geperst
- 1 el olijfolie
- 1 tl citroensap
- 1 verse peterselie, grof gehakt
- Peper
- Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
404 Kcal | |
Vet | 29,8 g |
Koolhydraten | 10,7 g |
Eiwitten | 19,5 g |
Schrijf uw eigen review